Maria av Svaneberg

En nattlig ridetur får uante følger for godseierens datter…

Vestfold, 1807: Maria er vitne til at våpen blir lastet om bord i et skip i Tenviken. Og hun blir oppdaget. Som godseierens datter har hun levd skjermet og beskyttet fra verden. Møtet med Philip, en velstående, men hovmodig enkemann og godseier, virket både forlokkende og skremmende på henne. Men selv med sine fylte nitten år, drømmer hun ikke om ekteskap. Bare tanken gjør henne vettskremt.

«Han betraktet henne fra den hvite hesteryggen. Sabelen var tydelig nå, sammen med offiseruniformen, og håret skinte blåsort under månens lys. Fortsatt var det umulig å skjelne trekkene hans. Offiseren slapp seg ned fra hesten og kom mot henne.»

Maria av Svaneberg er skrevet av Elisabeth Hammer.

Se lanseringsfilmen for serien:

81 kommentar(er).
 1. Elisabeth:

  Tusen takk for det, Hanne 🙂

  1. mai 2013 kl 22:17
 2. Hanne:

  Fantastisk flott serie;-) 😉 veldig spennende!

  4. april 2013 kl 21:25
 3. Elisabeth:

  Hei Asbjørg, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Kos deg med bok 16 når den kommer 🙂

  22. februar 2013 kl 10:53
 4. Asbjørg:

  Hei.
  Såg framside på neste og det som blir siste bok i serien. Fekk et grøss då eg såg illustrasjonen med Phillip i uniform, tittelen «Siste reis» og viten om at det er siste boka i serien… Grurgler meg til boka kjem i posten! Ein heilt fantastisk serie som har fenglsa meg frå fyrste bok.

  31. januar 2013 kl 12:01
 5. Hei alle sammen, og tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene 🙂 Det varmer om hjertet 🙂

  10. januar 2013 kl 01:20
 6. julie:

  Hei Elizabeth 🙂
  som du sikkert ser er mitt navn Julie, jeg er 16 år og jeg elsker Maria serien! Jeg har nå kommet til bok nr 13 ! Det jeg liker ved denne serien er jo at det er om Norge for 200 år siden. Syns du skriver veldig bra og fengende, liker også at du skriver om venninnene Karen og Amanda. Alt i alt så gir jeg denne serien er soleklar 6 !! Stå på med skrivingen!

  -Julie <3

  30. desember 2012 kl 18:53
 7. elisabeth:

  har nå kommet til ok nr 9 i denne serien og jeg må bare si Oh my Good for enn spennende serie, lever meg inn i bøkene og føler både gleden,sorgen og redselen for hver og en av personene i serien, helt utrolig, håper denne serien kan bli kjempe lang.

  7. oktober 2012 kl 10:18
 8. elisabeth:

  enda enn serie jeg bare lever meg inn i, gråter i takt med Maria,kjenner frustrasjoen og gleden, leser boka ut på en dag og erger meg over at d da er så lenge til neste bok

  9. september 2012 kl 13:31
 9. Er blitt helt hektet på serien. leser boken samme dag som jeg får den og går å gleder meg til neste hele tiden. Hærlig serie og Dyktig forfatter +++

  30. august 2012 kl 19:40
 10. Frances Thorbjørnsen:

  Hei Har lest bok 11 , den var som tatt ut fra virkeligheten, det var Maria og phillip det dreide seg om , og det hadde det nok gjort om det var virkelig… Gleeeder meg til neste bok. Syntes denne serien fotjener terning kast 6.

  11. august 2012 kl 20:29
 11. Frances Thorbjørnsenj:

  Hei
  Har lest alle 8 bøkene i sereien og den gir en lese glede så det er ikke til og tro. Det er spenning og romantikk som er flettet inn i hverandre ,ikke en kjedelig side og ikke masse repitisjoner fra bøkene før . ,(som så mange andre sereier har og det blir kjedelig)… Dette er en kjempeserie .Gleder meg stort til neste bok,ikke så lenge igjen nå.

  27. april 2012 kl 19:31
 12. Elisabeth:

  Hei Rikke! Veldig glad for å høre at du liker å lese om Maria! Akkurat hvor mange bøker det blir vet vi ikke ennå, men jeg skriver i dag på bok 14 🙂

  25. april 2012 kl 10:25
 13. Rikke:

  Heihei! ELSKER serien, og jeg bare lurte på hvor mange bøker det kommer til å bli? Hadde vært best om du aldri sluttet ..!

  24. april 2012 kl 15:27
 14. Elisabeth:

  Hei, og igjen – tusen takk 😀 Veldig hyggelig å dele Maria og Philips verden med dere og se at dere trives like godt der som jeg gjør selv. God påske!

  30. mars 2012 kl 14:51
 15. Ann Katrin:

  Jeg blir helt matt av denne seriren 🙂 Du er flink til å holde leserene dine på pinebenken Elisabeth…. Er bare så synd at det er så lang vetetid mellom hver bok! Men det gir jo tid for egne at egne fantasier får gro:) Vil jo så gjerne at Maria skal finne sin Phillip, slik at de kan få leve lykkelige sammen:) Du skal ha all honnør for en meget vellskrevet serie Elisabeth! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

  30. mars 2012 kl 11:56
 16. Hevi:

  Nå har jeg lest ut bok nummer 8!! ord kan ikke beskrive hvor mye jeg likte den. Jeg kan nesten ikke vente til neste bok!! Må bare si jegvirkelig elsker g serien! Alt føles så levende som om jeg er der og ser alt. Blir ganske fortvilet når jeg ser opp fra boka og merker at jeg fortsatt lever i år 2012 ! Nok engang tusen takk Elisabeth, for en super bok! Jeg storkoser meg virkelig når jeg leser bøkene og håper serien aldri slutter! =)

  29. mars 2012 kl 00:41
 17. Elisabeth:

  Heisann! Så effektive lesere dere er 🙂 Tusen takk for alle godord, de treffer meg rett i hjertet også!

  22. mars 2012 kl 20:07
 18. Hallo!

  Nå er det nesten som om jeg går på veggen av utålmodighet! Jeg fikk bok 8 i posten i går og leste den ut på et par timer, så nå er det å vente mange, lange og nervepirrende uker på fortsettelsen … Jeg husker å ha tenkt i forrige bok når Philip uttrykte bekymring for om Maria skulle bli gravid, at det da betydde at det ikke kom til å skje, og kan si at jeg fikk litt av et sjokk når Louise gav Maria et lite vink. Så klart la jeg merke til kvalmen, de ømme brystene og hele den pakka som ble beskrevet i boka, men du »kamuflerte» det så godt, at jeg ikke tenkte noe mer over det … Og nå kan jeg ikke slutte å se for meg en liten baby med grønne/blå, alvorlige øyne …
  Og, det kan umulig være Philip som sitter på en kro og spiser mens familien er hjemme og bekymrer seg for ham – det må være noen andre, jeg tviler svært på at han er typen til det. Men det er noen andre som kan utgi seg for å være ham, og som ikke har tatt »tapet» (jeg, som Maria, nekter å tro at han er borte. Han kan jo ikke være det, kan han vel?) av ham som noe sørgelig …

  Føler jeg går tom for ord til å beskrive dine fantastiske skriveferdigheter, men jeg bare digger det du skriver, og gleder meg som en liten unge til neste bok! 🙂

  22. mars 2012 kl 17:01
 19. åse jorun andersen:

  utrolig spennene denne boken også, da er det vente tid igjen.må lese boken i rolig kose tempo nå kjmpefin serie

  22. mars 2012 kl 09:33
 20. Siv:

  Da er bok lest dessverre.
  Dessverre fordi jeg nå må vente ulidelige 6 uker på fortsettelsen. Jeg har aldri blitt så fengslet av en historie som denne om Maria og Philip. Du treffer meg rett i hjertet med skrivingen din Elisabeth. Jeg gleder meg og gråter sammen med Maria. Er svært takknmelig for at du har sagt denne serien ikke blir lang. Det ville jeg ikke klart å holde ut :-).

  22. mars 2012 kl 07:48
 21. Natalie:

  Hei.
  Tusen takk for den FANTASTISKE serien, jeg bare elsker å lese bøkene om Maria og Philip. Jeg lever meg så inn i hele historien, og klør i fingrene av å lese neste bok. Leser ut bøkene bare på få timer, og leser de om og om igjen 🙂 det er sååååå lenge med 6 uker mellom hver bok… Men jeg får smøre meg med tålmodighet, og heller lese hele historien en gang til. Problemet er bare at jeg mye heller vil lese bøkene, enn å gjøre viktige innleveringer og andre skoleoppgaver 😉 ville bare si hvor fantastisk serien er, og gleder meg veldig til de neste bøkene dukker opp i postkassen 🙂

  Hilsen fra Natalie

  19. februar 2012 kl 21:54
 22. Elisabeth:

  Hei alle sammen, og igjen – tusen takk for flotte tilbakemeldinger. Blir varm om hjertet og litt fuktig i øyekroken av å lese dette! Utrolig gøy at dere liker så godt å lese om Maria (og Philip :-)) håper jeg greier å holde de kommende bøkene interessante også. God helg!

  16. februar 2012 kl 21:01
 23. Asbjørg:

  Ein utruleg velskriven serie som fengslar frå start til slutt, greier ikkje å legge i frå meg boka!!
  Skulle ønske bok nr 8 kom med ein gong….slutten i bok 7 er berre heilt….NERVEPIRRANDE!

  16. februar 2012 kl 11:11
 24. Ann Katrin:

  Når blir utdrag av neste bok lagt ut???

  14. februar 2012 kl 20:49
 25. Ahh, slenger meg på; et henført og mildt sukk kommer alltid fra meg når jeg leser Philips navn, eller han gjør noe superromantisk. Hjelper lite at han er beskrevet med mørkt hår, grønne øyne, vel proporsjonerte trekk og fører seg med verdighet og autoritet – og så klart – det skjeve smilet. Om han bare hadde fantes i virkeligheten skulle det ikke vært meg i mot å slå an en prat, eller to … x)
  Og nå sitter jeg i spenning og venter på bok syv. Utdraget som er lagt ut, er lest, og jeg tror jeg har gjettet meg frem til hvem denne mannen som har latt følelsene fare hen med en av Jevner-tvillingene er, så det gjenstår bare å se om jeg har rett i mine mistanker – men, det er sjelden med denne serien, du overrasker stadig (for å ta en både Philip og Maria) Elisabeth, og jeg ser at jeg som oftest har gjettet feil i hva som skjer videre i serien tidligere 😉 Nå er det bare å telle ned dagene til å kunne vente å finne den i postkassen! Kan nesten ikke vente til å få kloa i den, og studere den helt utrolig vakre fremsiden mer 🙂

  13. februar 2012 kl 23:26
 26. Elisabeth Thorvaldsen:

  Hei. Jeg er så enig med deg Lesehesten!!! Dette er av utrolig høy kvalitet. Bedre kan det IKKE gjøres!
  Serien er så utrolig bra, jeg må bare si det igjen og igjen. Har lest de første 6 bøkene tre ganger, og det blir neppe de siste!
  Og-som du sier, hvem har ikke forelsket seg i Philip???..sukk……. 🙂

  12. februar 2012 kl 18:31
 27. Disse bøkene er virkelig av høy kvalitet!
  Elisabeth skriver SÅ fantastisk at jeg er helt målløs…. Under alle bøkene har jeg ledd med meg selv, fått blanke auger (og selvsagt forelsket meg i Phillip..:-D Hvem har ikke gjort det?!)
  Jeg har ikke lest en eneste bok som er sånn! Jeg er sikker på at alle som har lest de ble dratt inn i historien etter de første kapittlene!!!!!!!!!
  Jeg ELSKER bøkene!!
  Og uansett hvor lang Maria av Svanberg kommer til å bli; En god bok har ingen slutt… 😉

  12. februar 2012 kl 16:21
 28. Anne Margrethe:

  Fantastiske bøker, er helt hektet !!!:) Håper forsettelsen videre er like god som de seks første bøkene er!!! Har virkelig kost meg:) Venter i spenning på neste bok.

  11. februar 2012 kl 23:50
 29. Elisabeth Thorvaldsen:

  Jeg vet at det er Norske serier som skal legge ut dette altså….mener ikke å mase på den fantastiske forfatteren:-)

  10. februar 2012 kl 11:36
 30. Elisabeth Thorvaldsen:

  Hei hei.
  Jeg venter med lengsel på utdraget som skal komme i dag…….Vær så snill og ikke la meg vente så lenge…….

  GOD HELG.

  10. februar 2012 kl 11:34
 31. Elisabeth Thorvaldsen:

  Hei.
  Hvert skrevne ord fra deg er helt fantastisk. Det er berusende godt og lett å leve seg inn i. Du fortjener all ros og skryt du kan få!!!!!!!!!!!!
  Om serien ikke blir av de lengste er det greit. Kvaliteten er så høy, at serien kan leses om og om igjen.

  Ha en flott dag.

  7. februar 2012 kl 12:42
 32. Elisabeth:

  Hei igjen, og tusen takk for hyggelige ord, de varmer 🙂 Når det gjelder hvor lang serien blir, har jeg tidligere skrevet (i et blogginnlegg her på siden), at serien aldri var ment å bli av de lengste. Det jeg kan si akkurat nå, er at jeg skriver på bok 13, og at jeg fortsatt har noen bøker til på hjertet før jeg gir meg med Maria. Det betyr at det for dere fortsatt er en del bøker igjen å lese, og jeg håper at de også faller i smak 🙂 Igjen – takk for hyggelige tilbakemeldinger!

  6. februar 2012 kl 20:23
 33. Liz:

  Har lest bok 6 iallefall 10 ganger så langt! så godt skrevet, så spennend,e og elsker kjærlighetshistorien!! endelig fikk de hverandre, endelig skjønte de at de ville ha hverandre. det er nesten så jeg ikke vil lese flere bøker, da kan jeg leve i håpet om at historien deres ender lykkelig..

  siden vi bare er kommet til bok 6 så aner jeg at alt ikke bare blir en dans på roser fremover…sukk…

  6. februar 2012 kl 19:38
 34. Elisabeth Thorvaldsen:

  Bøkene dine er så fantastiske at jeg ikke finner gode nok ord!!!!!
  Har du en anelse om hvor lang serien blir? (håper en evighet lang)
  Jeg bøyer meg i støvet for ditt enestående talent!

  5. februar 2012 kl 21:13
 35. Margrethe:

  Jeg er enig i all rosen denne serien får. Har aldri lest en slik bokserie som er så velskrevet, levende og fengslende. Sluker bøkene når de kommer og MÅ lese de en gang til, hver gang. Venter nå på bok nr 7 og gleder meg. Hilsen Margrethe

  1. februar 2012 kl 23:02
 36. Elisabeth Thorvaldsen:

  Hei hei. Jeg har nettopp postet et innlegg på bloggen din,men må bare kommentere litt her også!
  For en FANTASTISK serie! Jeg trodde ikke det gikk an å skrive så levende, fengende og med et så stort vell av følelser.
  Dette må være HELT HERLIG å jobbe med.

  GLEDER MEG til hvert skrevne ord fra deg.

  Klem, Elisabeth.

  1. februar 2012 kl 13:14
 37. Hei alle sammen, og tusen takk for de flotte tilbakemeldingene 😀 Ha en fin uke!

  23. januar 2012 kl 19:46
 38. Therese Austgulen:

  Hei.
  Akkurat ferdig med bok nummer 6 av Maria av Svaneberg. Jeg må si at denne serien er utrolig spennende og bok nummer 6 er min farvoritt så langt. Har siden jeg startet på denne serien, ikke klart å legge fra meg bøkene når jeg først har begynnt å lese. Nå gleder jeg meg til bok nr 7.
  Kjempe bra skrevet av Elisabeth Hammer.

  Hilsen Therese 🙂

  22. januar 2012 kl 22:55
 39. Anita:

  Hei
  Bok 6 er lest og den var som vanlig kjempe bra:)
  Takk nok en gang for god skrivning.
  Gleder meg til fortsettelsen.
  Anita:))

  17. januar 2012 kl 22:42
 40. Linda:

  Bok 6 var fantastisk! Like bra som de andre 🙂 Synd det er så lenge til neste bok kommer. Gleder meg virkelig til å lese fortsettelsen! 🙂

  16. januar 2012 kl 20:28
 41. Frances Thorbjørnsenj:

  Hei .
  Bok nr 6 kom til slutt ,og nå er den leset .Meget bra igjen .Du har klart og dra med deg spenning og romantikken gjenom hele sereien ,fra bok til bok det er ikke en kjedelig side i bøkene .Kjempe bra ,her er det masse valuta for pengene .Samenligner med andre seier da ligger du klart langt over.Gleder meg til neste bok kommer.

  14. januar 2012 kl 16:52
 42. ¨silje:

  hei ‘synne’ jeg har gjort akkurat det samme,hehe:-) venter spent på å få vite litt om neste bok:-)
  fantastisk serie elisabeth.

  10. desember 2011 kl 15:17
 43. Synne:

  Tenkte bare at jeg skulle si fra om at det fremdeles ikke har blitt lagt ut noe om neste bok på norskeserier.no (http://www.norskeserier.no/norskeserier/Serier/article.action?contentId=56)… Har klikket meg spent inn på siden hver dag siden utgivelsesdatoen for nåværende bok, 5. desember, men blir like skuffet hver gang når jeg ser at det ikke er noe nytt 🙁

  9. desember 2011 kl 23:32
 44. Tusen takk for tilbakemeldingene 🙂 Noen korte uker og en liten julefeiring, så får dere kanskje svar på om Maria har rotet det til skikkelig for seg i vognskjulet … God jul alle sammen!

  9. desember 2011 kl 08:10
 45. Kaia:

  Vil bare takke for en utrolig vakker serie. Ja, historien er fengende og jeg leser gjerne mange scener om igjen. Ekstra romantisk blir man jo også, og jeg håper virkelig at Philip er en god person og at Maria får ham til slutt. Det verste jeg leser er spennende og gode personer som bare faller ut i ingenting etter noen bøker. Så langt er denne den fineste kjærlighetshistorien jeg noengang har lest. Stå på! 🙂

  28. november 2011 kl 13:46
 46. Frances Thorbjørnsen:

  Hei .
  Har lest bok 5 i serien i serien , kjempe bra igjen , det er spenning og romeantikk hånd i hånd hele veien, slik skal det være , ikke en kjedelig side i boken .Når jeg får boken i posten blir det jeg holder på og lese lagt til side , og jeg gyver løs på boka .Dette er topp underholdning og igjen får den terning kast 6 av meg

  28. november 2011 kl 09:52
 47. Wictoria og Anita: jeg kjenner meg SÅ igjen i det dere beskriver! (læreren måtte ta fra meg bok nr 2 i en naturfagstime fordi jeg satt og leste den under bordet og ble så revet med at jeg gispet høyt ut i klasserommet …, fikk den heldigvis igjen på slutten av dagen! Og moren min truet meg en gang med å låse bøkene inne hvis jeg ikke la dem ifra meg og deltok sosialt i noe, hadde ifølge henne vært ganske så asosial og bare lest, mumlet og ledd for meg selv … No regrets, though! ;))
  Er nesten ulidelig å måtte vente så lenge på neste bok, men vet at det vil bli verdt det når jeg får den i hånda! 😀 Skal bli spennende å lese hva som skjer videre etter den spennende slutten på bok 5. Ble helt fascinert av Sofie og håper (er så og si overbevist om etter mye spekulering), at Philip ikke er så »ussel» som jeg tenkte med en gang den siste setningen fløy gjennom hodet mitt …
  Elisabeth: i mangel på ord for hvor mye jeg er glad for at du deler historien om Maria med oss lesere; TAKK!

  27. november 2011 kl 23:54
 48. Hei alle sammen, og tusen takk for de flotte tilbakemeldingene! Jeg har skrevet det før, men gjentar det gjerne – jeg blir veldig motivert til å skrive videre når jeg vet at det er flere enn jeg som er opptatt av hva som skjer i Marias verden 🙂

  27. november 2011 kl 20:29
 49. Anita:

  Hei. Jeg må bare føye meg inn i rekken, dette er en utolig bra serie. Har vel aldri blitt så engasjert i en romanserie før, er jo helt bekymret for hva som kan skje:))Lever meg så inn::)) Gleder meg så til bok nr 6, men alt for lenge til…….. Jeg leser bøkene flere ganger til og med, så hekta er jeg::)))
  Takk for god skrivning:))))

  27. november 2011 kl 15:00
 50. Silje:

  jeg har ikke fått bok nr.5 enda i posten…. sitt bare å venter på at den skal komme:-) gleder mj til å lese den:-D

  25. november 2011 kl 18:06
 51. Wictoria:

  Hey, ville bare si at dette er den beste serien jeg har lest fra Norske serier hitil 😀 jeg klarer ikke å legge fra meg boken, jeg leser den over alt, til og med på skolen 🙂
  Jeg føler på en måte at jeg lever i samme tid som personene og opplever det de opplever 😀
  Blir nesten trist når jeg vet at det er 6 laaange uker til neste gang jeg får lese mer 🙂

  25. november 2011 kl 12:04
 52. Synne:

  Nettopp ferdig med bok 5! Ufattelig spennende, klarer nesten ikke å vente til neste bok.

  24. november 2011 kl 19:17
 53. Asbjørg:

  Boken ble lest på tre timer!
  Blir så revet med i historien, at når jeg kikker opp fra boken og oppdager at jeg fortsatt lever i 2011, så blir jeg nesten fortvilet! Elsker denne typen historier, og gleder meg vannvittig til neste bok! 6 laaange uker!

  23. november 2011 kl 22:03
 54. Liz:

  har lest ut bok nr 5! fikk den idag. hvor er bok nr 6???? 🙂 er ulidelig å vente så lenge til neste bok. det er en meget bra serie. jeg får ofte gratis førstebok i posten. de aller fleste går i søpla, denne gjorde ikke d, og bra er det 🙂

  23. november 2011 kl 20:59
 55. silje:

  hei, fikk i dag bok nr. 5 er allerede ferdig:-)
  herregud for en spennende bok, gleder meg vilt til bok nr. 6:-)

  16. november 2011 kl 22:09
 56. Elisabeth:

  Hei alle sammen, og takk for hyggelige tilbakemeldinger! Jeg skjønner at det har blitt en del spekulasjoner rundt Karls skjebne, og det er jo bra 😀 Fortsettelse følger …

  6. november 2011 kl 20:25
 57. Tora Nordhøy:

  Hei! mitt navn er Tora, jeg er 14 år og startet å lese serien allerede når vi fikk første bok. var fanget allerede etter første settning. nå har jeg kommet til fjerde bok, den som er ute i butikken nå.. leste den ferdig natt, klarte ikke legge den vekk. men nå er jeg ferdig med den og det var superspennende. lurer virkelig på hvem det var som gjorde det 😀 ville bare si at jeg elsker denne serien 😉

  5. november 2011 kl 13:07
 58. Camilla:

  Nå er jeg ferdig med bok 4, og gleder meg til neste bok kommer! Jeg håper egentlig at K er død, men tror ikke det. Dette blir spennende! 😀

  27. oktober 2011 kl 19:40
 59. SILJE P.:

  Boken har akkurat komt i posten, så jeg gleder meg til å lese serien 🙂

  26. oktober 2011 kl 18:53
 60. silje:

  hei, takk for svar elisabeth og tina:-)
  ble i dag abonnent på denne serien.
  må si at denne boken har blitt en ekstra glede i hverdagen, elsker fortellingen alt i alt, gleder meg til å finne ut hva som skjer med maria og philip:-)
  hadde jeg visst at boken kom før når man abonnerer hadde jeg gjort det mye fortere hehe:-)

  26. oktober 2011 kl 00:25
 61. Tina:

  Hei Silje! Ja, bøkene kommer tidligere hvis en abonnerer. Jeg fikk Maria av Svaneberg og Bergfoss i postkassen to uker før de kom i butikken. 😉

  25. oktober 2011 kl 16:35
 62. Elisabeth:

  Hei Silje! Takk for rosen, det er veldig hyggelig å høre. Jeg vet at forlaget tidligere har kommentert på facebook at bøkene kommer tidligere til de som abbonerer, fra 1 – 2 uker før de er i butikkene.

  25. oktober 2011 kl 15:35
 63. silje:

  hei, lurer bare på visst man abonnerer på boken får man de fortere da?
  ser at frances thorbjørnsen har lest bok nr 4 den 17 okt. og den kom jo ikke ut før 24 okt.
  vil gjerne ha neste bok litt fortere jeg også hehe 🙂

  25. oktober 2011 kl 12:27
 64. silje:

  elsker denne serien leste bok nr4 på ca 3-4 timer i dag, klarte ikke å legge den fra meg. en herlig bok

  24. oktober 2011 kl 21:29
 65. Elisabeth:

  Hei, og takk for hyggelige tilbakemeldinger! Det er godt å høre at serien engasjerer 🙂 Jeg får av og til litt «kjeft» av venninnene mine når ting går litt på tverke for Maria, og da må jeg innrømme at jeg koser meg litt. For jeg vet jo hva som skjer videre …

  23. oktober 2011 kl 11:35
 66. Elsker serien! Den er anderledes i forhold til de andre seriene jeg leser. Har høye forventninger til hver bok og alle bøkene har til np overrasket meg. De er langt over forventningene mine. Selv om noe irriterer meg så er det bare positivt. Elsker at det irriterer meg, for da blir historien mer levende.
  Jeg kan se for meg alt som skjer !

  20. oktober 2011 kl 08:02
 67. Frances Thorbjørnsen:

  Hei
  Nå har jeg lest bok4 i serien. KJEMPE BRA igjen,Her er det god underholdning – spenning -romantikk og en veldig spennede slutt …. Den beste serien jeg har les (hitill) . Den får en klar 6 av meg. Gleder meg til neste bok .Dere som ikke har lest den enda gled dere….En bok som er vanskelig og legge fra seg.

  17. oktober 2011 kl 14:29
 68. Elisabeth:

  Hei! Det er godt å høre at dere liker å lese om Maria, og jeg takker for de hyggelige tilbakemeldingene 😀 Akkurat nå sitter jeg og ser på Kjetil Nystuens illustrasjon til bok 4. Som vanlig har han skapt noe svært vakkert, men denne gangen er det i tillegg magisk …

  23. september 2011 kl 12:40
 69. Tove Andersen:

  Jeg har lest bok nr.3 …Kjempe bra.Kan ikke få lagt bøkene fra meg før siste side er lest.Gleder meg til neste bok kommer.Dette blir en flott serie å lese.

  21. september 2011 kl 22:26
 70. Frances Thorbjønsen:

  Hei
  Har lest bok nr 3. igjen må jeg si dette er kejmpe bra..
  Er helt til stede i boken ,en lever seg virkelig inn i historien. Gleder meg til neste bok kommer .
  Til alle leser venner, dette er virkelig sereien som er verdt og lese.

  7. september 2011 kl 13:50
 71. Elisabeth:

  Hei Asbjørg og takk for god tilbakemelding! Ja, jeg var inspirert av Jane Austen da jeg begynte å skrive om Maria, hadde akkurat lest bøkene og sett en del film/TV. Filmversjonen av Stolthet og Fordom med Keira Knightley er favoritten, så selv om det ikke var bevisst fra min side, kan den nok ha preget skrivingen min 🙂

  2. september 2011 kl 12:52
 72. Asbjørg:

  Liker veldig godt serien om Maria. Lurer på om du har henta inspirasjon fra Stolthet og fordom? Minner meg veldig om den siste filmen som Keira Knightley har hovedrollen i.
  Veldig bra skrevet i allefall, klarer ikke å legge fra meg boka!

  2. september 2011 kl 10:23
 73. Elisabeth:

  Hei alle sammen, og tusen takk for de flotte tilbakemeldingene deres :-D! Jeg storkoser meg når jeg skriver om Maria, og det er utrolig inspirerende og flott å vite at dere har lyst til å lese videre. Det varmer veldig:-)

  24. august 2011 kl 10:38
 74. Camilla Nilsen:

  Dette er min favorittserie, sammen med Sagaen om Sunniva. Jeg er ferdig med bok nr. 2 og gleder meg masse til neste bok kommer! Det er lenge siden sist jeg leste en serie der jeg ikke klarte å legge fra meg boka og leste helt til jeg var ferdig! Kjempebra! 🙂

  23. august 2011 kl 19:42
 75. Johanne:

  Har allerede kommet godt i gang med 2-ern 🙂 Fantastisk bra serie!(Hitil!) 😀

  10. august 2011 kl 18:35
 76. Elin:

  Den serien er veldig bra, første boka var veldig spennende. Ville bare lese mer da de sluttet he he:) En av de beste seriene jeg har lest hittil. Blir nok en ny favoritt roman-serie det siden av Novemberbarn:)

  10. august 2011 kl 15:49
 77. Frances Thorbjønsen:

  Hei.
  Jeg har nå lest bok nr2.Kjempe bra … Fikk igrunn ikke lagt den fra meg ,vips så var jeg kommet til slutten ,og nå venter jeg på neste bok. .God underholdning — meget bra ,og godt skrevet.
  Stå på .Ikke mange som slår den nei… hilsen Frances

  29. juli 2011 kl 23:03
 78. Anne Lee:

  Elsker denne serien! 😀

  3. juli 2011 kl 03:07

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *