«Gjenklang» er tilbake!

Har du fått med deg nyheten om at Gjenklang avsluttes på bok 10? Det betyr at det kun er tre bøker igjen av serien, og bok 8 er i salg nå! Her kommer en liten hilsen fra Hannah og Nora, som fikk et litt annen skriveår enn forventet.

Fra vinter til vår

Hei igjen, kjære leser!

Vi håper du har holdt motet oppe gjennom dette rare året, og at bøkene til NorskeSerier har holdt deg med selskap. Nå er sommeren endelig her, og det er også andre sesong av Gjenklang! Gjennom den altfor lange vinteren og den kjølige våren, har vi arbeidet frem tre nye bøker, som blir de siste i serien.

Vi tenkte kanskje at det ville være lettere å skrive nå som alt har vært så stille, men mangelen på inntrykk går jo selvfølgelig utover evnen til å skape. Heldigvis er vi to stykker som kan motivere hverandre. Nora var i Oslo, mens Hannah var i England i nesten fire måneder. Derfor har vi brukt Zoom og lignende for å holde kontakten, som så mange andre. Dokumenter har fløyet frem og tilbake over Nordsjøen. Nå er begge tilbake i samme by, og vi gleder oss veldig til å gi deg avslutningen på Gjenklang.

Hvis du, som oss, savner å få oppleve verden, kommer du til å elske de neste bøkene. Vi skal følge Ella på en reise gjennom forskjellige sosiale
klasser, og over landegrenser, for å finne ut om kjærligheten virkelig overvinner alt.

God lesning! 


Gjenklang 8 er i salg nå! Bok 9 kommer 9. juli, mens aller siste boken i serien er i salg 24. september.