En sommer er over …

Hei, alle kjære lesere!

De vakre fargene vi ser rundt oss i naturen for tiden forteller oss at nå er det høst. Nå er sommeren definitivt over. Det nytter ikke å stritte imot lenger. Jeg har ønsket å holde på sommeren så lenge som mulig i år, men nå innser jeg at høsten er verdt å nyte, den også, selv om det betyr at vi går mot mørkere og kaldere dager.

Da er det veldig godt å ha sommerminnene å falle tilbake på. Og i sommer har jeg virkelig sanket gode minner som jeg kan hente frem når høststormene bråker utenfor.

Ettersom utenlandsreiser ble vanskelig, om ikke umulig, og leiligheten i Spania ble stående tom, bestemte jeg meg for å nyte det sommer-Norge har å by på.

Og nyte gjorde jeg. En såkalt roadtrip – biltur til fjern og nær i eget land – helt alene i  bilen – i tre uker, ble lagt til Nord-Norge, der jeg har familie og mange gode venner og kjente. Gjensyn og hyggelige opphold hos dem var verdt turen. For ikke å snakke om nordnorsk natur og nordnorsk sommer – i nesten bare godvær. Lyse kvelder og netter, hav og himmel forgylt av en synkende sol, stillhet, fjell og fjorder. Alt dette som jeg er så betatt av. I sommer fikk jeg nesten overdoser av skjønnhet.

At jeg valgte å kjøre alene er ene og alene fordi jeg tror ingen har tålmodighet nok til å bli med meg på en sånn tur. Jeg må nemlig stoppe i tide og utide for å ta bilder. Og passasjerene mine skjønner ikke alltid helt hva det er jeg ser, som jeg absolutt må ha bilde av. Og da er det like greit å være alene og slippe å irritere andre.

Jeg kunne skrive veldig mye om opplevelsene, jeg kunne beskrive i detalj, i ord, hva jeg har sett og gledet meg over. Men jeg velger å dele noen av sommerminnene mine med dere i form av bilder jeg tok underveis, så skjønner dere hva jeg mener.

Håper dere alle har hatt en fin sommer, og er klare til å ta imot høsten og vinteren. Snart er det sommer igjen! 🙂

Høstklem fra Ellinor

2 kommentar(er).
 1. Aud Åkerøy Bruvold:

  Et herlig land vi har, og særlig Helgeland 💞
  Takk for at du deler av din bildeskatt 💖

  19. oktober 2020 kl 08:43
 2. Belinda:

  Norge er vakkert! Det er det flere av oss som har fått øynene opp for denne sommeren. Takk for at du delte de nydelig bildene med oss.

  19. oktober 2020 kl 07:14

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ellinor Rafaelsen

Ellinor Rafaelsen er født 24.august 1945 i Mo i Rana, og hun har vokst opp samme sted. Ellinor har bodd syv år på Svalbard, men er nå bosatt i Drøbak. Hun har også en leilighet i Spania som brukes med jevne mellomrom.