Jul hos Torill ?

Hva Ăžnsker du deg til jul, Torill Thorup?

Siden vi har flyttet inn i nytt hus og alt ikke er pÄ plass ennÄ, vil jeg svare et skap pÄ vaskerommet. Jeg liker Ä ha det ryddig, og gjerne at potter, skuremiddel og slikt er skjult. Som forfatter er man kanskje avhengig av Ä ha det ryddig, mest for det mentale velvÊret og konsentrasjonen, sÄ et skap hadde vÊrt fint. Jeg har nevnt det for mannen min, men han har IKEA-vegring. For Þvrig hadde det vÊrt koselig med en Pondusbok. Jeg har snart eliteserien komplett, men jeg mangler noen utgivelser.

Blant vĂ„re fineste tradisjoner er baking og julekalender. Ungene og jeg foretrekker Ă„ bake Sarah Bernard, Bounty (superenkel med tre ingredienser og sjokoladetrekk pĂ„ toppen) og amerikanske cookies fulle av sukker og sjokolade. De er usunne, men farlig gode og med kort ”holdbarhet”. De forsvinner i hvert fall fort fra kakeboksene.

I fjor sÄ datteren min og jeg pÄ Julekongen, og i Är skal vi kose oss med SnÞfall pÄ TV. SÞnnen min, som er eldre, foretrekker Blodfjell, som nÄ kommer med sesong 2. Det skal vi se sammen! Da skal vi tenne adventslys og smaksteste julekakene.

Ønsker dere alle en fantastisk jul,

klem fra Torill

 

Torill er i disse dager aktuell med relansering av ARVESØLV!