Meretes jul

Tårnsvalene-forfatter Merete Liens koselige jul 

«Vi spiser tradisjonell vestlandsjulemat: pinnekjøtt og kålrotmos. De siste årene har jeg valgt villsau, som smaker ekstra godt. Jeg har ikke tid til å bake mye eller lage ny pynt, men jeg er svært opptatt av å pynte til jul, og har en del tradisjoner. Jeg har adventslys og alltid julekrybbe, der Jesusbarnet legges i krybben først på julaften. Jeg går også alltid i kirken på julaften. Jeg pynter med ting barna mine har laget da de var små, i tillegg til mange engler, stjerner, lyslenker, kristtorn og blomster. Dessuten er jeg svært glad i såkalte snøkuler, som også er spilledåser. Jeg har også alltid en gammeldags kalender, med dører som åpnes dag for dag – med bilder bak lukene, og jeg har julehefter og bøker som legges frem på bordet.»

Julehilsen fra Merete med et ønske om en riktig god jul og romjul til alle leserne

 

2 kommentar(er).
 1. Anne Krogstad Urdal:

  Har lest hele Rosehagen-serien. Fikk tips av en kollega som abonnerte på serien. Ble hekta og startet mitt eget abonnement. Det var trist da serien var slutt selv om det sikkert var på tide, med 88 bøker.
  Så startet jeg på Tårnsvalene som var en trøst i begynnelsen og nå er jeg hekta der også!
  Tusen takk for alle de gode stundene jeg har hatt med dine bøker Merethe!

  11. august 2021 kl 14:31
 2. Lise-Lotte Dyrø:

  Flink forfatter, beste serier, alltid spennende 💖💖💖

  22. april 2020 kl 17:56

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Merete Lien

Merete Lien (f. 1952) er født i Bergen. Romanserien Barn av stormen utkom i 2000, og var hennes debut som serieforfatter. Både denne serien og hennes nåværende, Rosehagen, kommer også ut i Polen.