Gledelig jul fra May-Lis 🤶

Juletre pyntet med minner 🎄

Mormors skjøre, knuselige julekuler og fluesopper med streng. Barndomshjemmets stjerne i glass og forgylte engler. Messingkremmerhus og tregyngehester fra den første julen med min mann. Våre barns glitterbestrødde kongler og isoporkuler laget i barnehagen. Svigermors røde epler og blå kuler. Julepynt i porselen og emaljert metall kjøpt på reiser til Kina, Karibien og Island. Elger, nisser, bamser, Disney-figurer og en Mini-bil fått av venninner. Og til og med et julehjerte fra redaksjonen i NorskeSerier.

Disse, og mye annen juletrepynt, tar vi frem hver jul, og mens vi henger dem på treet mimrer vi om hvem, hvor og når de er fra. Gjennom julen ser vi på disse små skattene, tenker på våre kjære som er borte, er takknemlig for alle årene vi har fått oppleve, og setter pris på alt vi har, akkurat nå.

Vi pynter juletreet med minner. Det er en av våre kjæreste juletradisjoner.

Gledelig jul!

Hilsen May Lis

Ukens mest leste innlegg