Sommerhilsen fra May Lis

Hei, kjære lesere!

Sommeren min blir i år blir preget av katter i hopetall. I fjor åpnet vi nemlig et kattepensjonat for puser som trenger feriepass. Vi har vært fullbooket i mange måneder allerede, og vi gleder oss til å treffe igjen gamle kjente og til å stifte nye bekjentskaper.

En pus i luftegården
Aldri en kjedelig dag med de skjønne pusene
En liten pus i en kurv med Papirslottet-bøker, som eierne kan få med seg på ferie om de vil.
Vår katt Rampuz går stadig på besøk både inne og utenfor kattepensjonatet.

Jeg har mer enn nok med skrivingen, men det er et familieforetak, så jeg hjelper nok til når det trengs.

Det blir litt ferie på oss også. Det blir først noen dager i Danmark med besøk til Legoland, og så hytteliv på Tjøme, hvor jeg har feriert siden jeg var 12 år, og nå reiser jeg dit med min familie.

Ellers blir det nok skriving, mange skogsturer i nærområdet, og sikkert noen turer til Alvøen fordi det er så idyllisk der. Det minner litt om et ferieparadis med vannet og de mange pittoreske småhusene, så da kan inspirasjonen virkelig flomme, og jeg kan tenke ut nye eventyr for Celia og de andre i Papirslottet.

Jeg ønsker alle en riktig god sommer, hvor enn dere befinner dere!

May Lis

Jeg gleder meg til å komme tilbake til barndommens ferieparadis i år også.
Hvert år skaper vi nye minner.

Papirslottet 3 er i salg 16. juli!
1 kommentar(er).
 1. Synnøve Eriksen:

  Fantastisk, May Lis!
  Gratulerer masse både med ny serie og kattepensjonat.
  Lykken er katter:-)

  Klem fra Synnøve og kattene i Oslo.

  11. juli 2018 kl 12:51

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

May Lis Ruus

May Lis Ruus (f. 1968) er oppvokst og bor i Bergen, med mann og to barn. May Lis har alltid fascinert seg for arkeologi og historie, og hun har skrevet flere populære romanserier.