Julehilsen fra Stine S. Samuelsen

Advent er ventetid, og i år er desember veldig spesiell. Ikke bare gleder jeg meg til jul, men og til å få første bok av Forglem meg ei i hus.

Det er både uvirkelig og artig å snart skulle stå med Skarvungen i hånden. I første bok skal også Laura og Anders feire jul, så det passer jo godt. Men deres jul blir nok litt annerledes enn min. Det blir dårlig med hjemmelaget julebrygg hos oss, men i fjor lagde vi eggelikør for første gang. Og det ble ikke siste … Laura ordner fint i stand til jul. Hos meg bakes det lite kaker. Her er det ikke sju slag, men bare ett – og det er karbonadekaker.

Snart er det jul! Selv om ungene nå er store og mer eller mindre har flyttet ut, henger julekalenderen på veggen og julestrømpene har begynt å fylles på et – forhåpentligvis – hemmelig sted. Selv koser jeg meg med å spille julesanger på det gamle, svarte pianoet som i jula pyntes med engler. Tenn lys, Deilig er jorden, Det lyser i stille grender og En krybbe var vuggen som ventet ham her er julefavoritter. Og skal jeg synge til, så er det helst Bjørn Eidsvågs nydelig I en natt jeg velger.

Jeg ønsker alle lesere en gledelig jul. Hvil og nyt. Le og kos deg enten du er alene eller sammen med noen. Krøll beina oppunder ullteppet og forsvinn langt inn i en bok.

Stor juleklem fra Stine

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stine S. Samuelsen

STINE S. SAMUELSEN (f. 1966) er fra Skedsmokorset utenfor Oslo og er utdannet norsklærer. I dag bor hun på et vakkert småbruk i Feiring i Eidsvoll.

Stine sitter ofte i den gamle spisestua og skriver - eller er ute sammen med dyra. På småbruket bor det to katter, to hunder, noen høner og en del sau. Det er liv og røre både i Stines hode og i omgivelsene rundt.

Forglem meg ei er hennes første romanserie, og handlingen er hentet fra grensetraktene mellom Norge og Sverige.