17. mai-hilsen fra Frid

Ï morgen er det 17. mai, og Frid Ingulstad har en hilsen til deg:

Kjære alle mine trofaste lesere,

Jeg tror ikke det finnes en heldigere forfatter enn meg. Hver eneste uke får jeg hyggelige brev, e-poster og telefoner. Selv om jeg svarer alle med det samme, sier jeg atter en gang:  Tusen takk, alle sammen!

Dere aner ikke hvor inspirerende det er å få slike tilbakemeldinger.

I forrige uke hadde jeg et par dårlige dager med mye vondt, da kom et langt brev fra en leser som skrev at hun ikke trengte psykolog lenger; innholdet i Sønnavind-bøkene hadde hjulpet henne til å forstå andre mennesker. Da merket jeg hvordan mine egne problemer forsvant, og jeg satte i gang med  å skrive igjen. Jeg ønsker dere alle en fin vår med mange lyse dager, og jeg håper dere får en strålende 17.mai.

Vennlig hilsen Frid

3 kommentar(er).
 1. Inger Hosen:

  Kjære Frid Ingulstad. Jeg arvet en pappeske med bøker, i begynnelsen av januar, bind 1-44 om Ingebjørg. Nå har jeg lest alle. Finns det flere bind om henne? Jeg savner Ingebjørg.
  Du skriver så godt og levende! Tusen takk.
  Mvh
  Inger

  23. april 2018 kl 16:26
 2. Aase Nygård:

  Hei Frid

  Tusen hjertelig takk for mange gode lesestunder du gir oss! Ha en flott 17 mai <3 Klem

  16. mai 2017 kl 22:39
 3. Mona Ulsrud:

  En riktig god 17. mai til deg også ????

  16. mai 2017 kl 16:56

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Frid Ingulstad

Frid Ingulstad er en av Norges mest leste forfattere. Frid ble født i Oslo i 1935, og har skrevet alt fra barnebøker, nissebøker og faktabøker til historiske romaner. Tidligere har hun arbeidet som radiotelegrafist og flyvertinne.