Byvandring og lansering i Trondheim

Om få dager lanseres Nye horisonter – Ellinor nye romanserie. Og det skal feires i Trondheim!

I første bok i serien møter du Amanda fra Lade. Hva er vel da mer naturlig enn å legge lanseringen til Trondheim? Og den vil vi gjerne at du skal være med på! På programmet står både byvandring, boksignering og lanseringsfest!

PROGRAM – LØRDAG 2. MARS

12.00–14.00: BOKSIGNERING PÅ NARVESEN I DRONNINGENS GATE
Møt Ellinor Rafaelsen og få en signert utgave av Nye horisonter. Adresse: Dronningens gate 7, ved krysset av Dronningens gate og Nordre gate.

14.00–15.30: BYVANDRING
Bli bedre kjent med Trondheims historie! Profesjonelle guider tar oss med gjennom Trondheims historiske gater. Underveis vil også Ellinor fortelle om Nye horisonter, og peke ut steder fra boken for oss. Oppmøte: Narvesen, Dronningens gate 7.

16.00: LANSERINGSFEST PÅ «EIKETØNNA» (DEN GODE NABO)
Vi ferier lanseringen med god drikke og underholdning! Hør Ellinor fortelle om serien, og møt hovedpersonene William og Amanda! William underholder oss med flotte visesanger, og du vil selvfølgelig få mulighet til å snakke med Ellinor. Adresse: Den gode nabo, Øvre Bakklandet 66, 7014 Trondheim.

Du velger selv om du ønsker å delta på hele lanseringen eller deler av den. Alle arrangementer er GRATIS og åpent for alle! Det er ingen påmelding.

Velkommen til boklansering i Trondheim! Håper å se deg der!