Månedens leser er Eirin

Vi har nå trukket månedens leser i august, og den heldige er Eirin Skålerud Leontin. Gratulerer!

Eirins favorittforfatter er Anne-Lise Boge, og akkurat leser hun Morshjerte, Livets Lenker, Jordmoren og Sønnavind. Favorittserien er Morshjerte.

– Det er dramatikken, alle følelsene og personene som gjør en serie god. Anne Lise Boge er uten tvil meget flink til å spille på alle følelsesregistrene, noe som  driver serien frem på en utmerket måte. Jeg velger bevisst serier som går tilbake til før- og etterkrigstiden, og også at handlingen utspiller seg i et bygde/bondegårdssamfunn, som er noe jeg kan kjenne meg igjen i selv om dette er noe tilbake i tid, forteller Eirin.

Eirin ble hektet på serieromaner i 1998 da hun leste Arvesynd. Hun ønsket seg lenge en ny serie fra Anne-Lise, og ønsket ble oppfylt med Morshjerte. 

– Jeg er sykepleiestudent på tredje året og leser naturlig nok mye relevant faglitteratur. Derfor er det godt å bare slappe av med mine favorittserier når tiden tillater det. Og det blir som regel hver eneste kveld som sengelektyre!

Som Månedens leser har Eirin fått tilsendt en hilsen fra Anne-Lise Boge og en bokpakke. 

Vil du bli månedens leser? Hver måned trekker vi ut en heldig leser som får en tykk bokpakke og en signert hilsen fra sin favorittforfatter. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no, og merk e-posten med månedens leser.

Har du allerede sendt inn en nominasjon til oss? Da trenger du ikke å sende en ny mail! Vi trekker månedens leser blant alle nominasjonene som har kommet inn, uavhengig av når!