Nye bøker denne uken

Leser du Livsarven eller Havets datter? Da kan du glede deg til i morgen, for da kommer det nye bøker i begge seriene! Du finner bøkene i en bok- eller dagligvarehandel nær deg!

Livsarven, bok nr. 32: Lerkesang
Abelone har lenge gledet seg til selskapet på Rosenløwe. Men William virker så stille under middagen. Hva kan være i veien? Ellen prøver å finne seg til rette på Gimle, skjønt sørgetiden blir alt annet enn lett. Så mottar hun et brev som kan komme til å forandre alt … En dag Blanche og Alf drar innom Myrstua for å ta en prat med Anders, blir de møtt av et syn som ryster dem dypt …

Havets datter, bok nr. 20: Fortielsens pris
Bergettes ektemann vil drepe både Elisabeth og Bergette. Han har fingeren på avtrekkeren. Det som da skjer, snur livet opp ned for alle på Dalsrud.
På asylet har Lina blitt uvenner med Anichen, som har vært hennes eneste forbundsfelle. Hun har ikke hørt mer fra Jens, og til slutt gir hun opp tanken på noen gang å komme hjem igjen.
En fremmed kvinne kommer til Dalsrud. Hun er vakker, rik og sofistikert, og vet akkurat hva hun skal gjøre for å tvinne en mann rundt lillefingeren. Kristian lar seg lett blende av hennes skjønnhet, men han er blind for andre sider ved henne.