Nye bøker denne uken

I uke 33 kommer det nye bøker i seriene Havets datter og Nordlysets døtre. I morgen finner du disse spennende bøkene i butikken:

Havets datter, bok nr. 15: Mellom to menn
Det blir et sjokk for alle da Jens kommer til Dalsrud. Størst følger får det for Elisabeth, men Lina får også problemer, og en dag forsvinner hun bare.

Elisabeth tror hun snart vil være tilbake, men dagene går. Til slutt er hele bygda ute og leter etter henne, uten resultat. Siste utvei er å sokne …

Kristian må til slutt innrømme at han har visst at Jens levde. Elisabeth sliter med å tilgi ham. Hun kjenner seg stadig nærmere knyttet til Jens – men hun er fortsatt Kristians kone.

Nordlysets døtre, bok nr. 8: Farlig skjønnhet
«Hun hørte Peter rope til hundene, men nå var sleden allerede begynt å skli sidelengs i det bratte og skrå terrenget. Hun tviholdt i sidene på sleden og stirret panisk nedover skråningen. Den flate sletten langt der nede syntes å komme mot henne så altfor fort …

Det siste hun så før sleden tippet rundt og hun ble kastet ut av den, var at hundene prøvde å stoppe opp, men noen av dem fortsatte å skli nedover og endte i et eneste kaos av seletøy og snorer og gråhvit pels.»