Menn leser også NorskeSerier!

Det er liksom opplest og vedtatt at det er kvinner – og bare kvinner – som leser NorskeSerier, men virkeligheten kan fortelle oss noe annet!

Det hører vi fra forfattere som får mai fra mannlige lesere, fra kundeservice, fra lesere som forteller at “ligger boken fremme, griper gubben den først og jeg må vente til han er ferdig!” Og vi har truffet mange mannlige lesere på Frid Ingulstads vandringer langs Akerselva. Disse og andre møter med forfatterne er rene familiesammenkomstene; her dukker gjerne flere generasjoner lesere opp – av begge kjønn!

Du som er mann, kan du ikke si din mening! Vi har plass til mange kommentarer – kom med dem! Har du større innlegg, send oss på mail tomas.algard@cappelendamm.no – så kanskje får du din egen bloggpost her hos oss! Kvinner kan selvsagt også kommentere, gjerne fortelle oss hva mannen i deres liv leser av Norske serier og hvorfor.

Bjørg
(redaksjonssjef NorskeSerier)