4. sept 2012, av

Gratulerer, Frid!

Vi feirer både det ene og det andre i forlaget om dagen. I går var det lansering av Skjærgårdsliv, og i dag er det Frid Ingulstad som får våre gratulasjoner!

I dag gratulerer vi Frid med to ting: Ikke bare har Sønnavind passert 5 millioner i opplag, men Frid har også bursdag! Gratulerer med dagen i dag! Håper du får en koselig bursdag med masse kaker og ballonger, det fortjener du!

55 bøker = 5 millioner
Sønnavind ble lansert i 2005, og bok 55 er i salg denne uken. I løpet av de siste syv årene har det blitt trykket utrolige 5 millioner Sønnavind-bøker, noe som er et svimlende høyt tall! Vi gratulerer Frid med et flott tall for en flott serie, og gleder oss til å trykke tusenvis av nye Sønnavind-bøker.

Vinn Frids biografi!
Husker du hva du tenkte og hvor du var da du leste den første boken i Sønnavind, Gullnålen? Skriv en kommentar til dette innlegget, og bli med i trekningen av Frids biografi, Min historie. Vi trekker fem heldige vinnere!

Kommentarer

 1. Kristine T. Davidsen
  28. sept 2012 kl. 23:16

  Takk Takk. Boken min kom i dag. Gleder meg masse til å lese den. :-)

 2. NorskeSerier
  20. sept 2012 kl. 12:39

  Hei alle sammen.

  Tusen takk for de mange fine historiene dere har sendt inn til oss! Som lovet har vi nå trukket ut fem stykker som får tilsendt Frids biografi, og de heldige er Annette, Eva, Gry, Inghild og Kristine. Dere har fått tilsendt en mail hvor vi ber om adressene deres.

  Takk igjen!

 3. Anita Løken Granli
  07. sept 2012 kl. 09:39

  Gratulerer så mye med dagen å bok nr 55 . En utrolig flott serie. Tenker på min mor som aldri hadde lest en eneste bok i sitt liv men som begynte å lese Sønnavind å det har blitt mange serier etter dette. Ekte leseglede kalles det vel. Lykke til videre i vandringen

 4. Sigrid Lunde
  06. sept 2012 kl. 06:20

  Hei, Frid!
  Hver gang jeg får det innfallet at jeg har «fått til noe», så minner jeg meg selv om slike som Frid – og skjønner at det er langt igjen. Samme hvor god jeg er, så går det an å bli bedre! Gratulerer med vel fortjent, Frid. Du trenger i hvert fall ikke å «finne deg noe annet å gjøre» :-):-)!

 5. Gry
  05. sept 2012 kl. 18:13

  Først vil jeg gratulere Frid med både bursdag og godt opplag :)
  Første gang jeg leste Gullnålen var i juli 2006. Jeg skulle egentlig vært på ferie sammen med resten av familien på Kypros. Jeg fikk imidlertid reiseforbud på grunn av svangerskapskomplikasjoner, og måtte pent ta til takke med å ligge rett ut på sofaen hjemme. Til alt hell hadde jeg to gode venninner som hadde lest Gullnålen, og som anbefalte meg denne serien. De lånte meg de første bøkene, og jaggu ble jeg hekta (som mammaen min og flere venninner også er). Takket være Gullnålen og de andre bøkene i Sønnavind som hadde kommet ut per juli 2006, så ble sommeren berget for mitt vedkommende, og svangerskapet også :)))

 6. Elin
  05. sept 2012 kl. 12:25

  Gratulerer til deg Frid med både bursdag og utrolig salgstall på dine bøker!

  Jeg begynte å lese denne serien nå i sommer, etter at jeg fant den på biblioteket..Tenkte å låne med meg den hjem, Så da jeg satte meg til i sofaen med boka, ja da ble jeg hekta!! …En utrolig bra serie!!

  Hilsen Elin

 7. Kristine T. Davidsen
  04. sept 2012 kl. 23:05

  Først av alt: Gratulerer Frid. en velfortjent gratulasjon med det antallet bøker du har skrevet i Sønnavind. :-)
  Jeg har prøvd å tenke etter, og har kommet frem til at jeg leste Gullnålen her hjemme i mitt eget hus i Bergen ved sommerstid det året den kom ut. :-)
  Nå låner jeg bøkene på biblioteket, veldig greit. Siden jeg har lest serien litt i rykk og napp, er jeg ikke kommet lenger enn til bok 32. :-)
  Synes bøkene beskriver veldig godt hvordan arbeider folket levde den gangen, og skillet mellom fattige og rike. :-)

 8. Berit
  04. sept 2012 kl. 22:02

  Kjære Frid.
  Hjertelig tillykke med dagen,- og honnør til deg for alle gleder og gode opplevelser du gir så mange. Du er et stort forbilde, som det mennesket du er og i egenskap av stor forfatter! Alltid så godt å møte deg.
  Lykke til,
  fra Berit.

 9. karina
  04. sept 2012 kl. 18:06

  jeg fikk også boken som gratis gave gjennom et annet kjøp. Hadde egentlig bare tenkt å kaste den… Mannen min mente dette va akkurat noe for meg bare ved å se på den å overtalte meg til å lese den. Jeg har ikke angret et sekund å har nå hele samlingen i bokhylla :)

 10. Inghild Fredriksen
  04. sept 2012 kl. 17:44

  Jeg bodde i Tromsø da og var gått fri for lesestoff da jeg fikk låne de tolv første bøkene av serien. Før uken var omme hadde jeg lest alle tolv, og hadde nesten ikke tid å vente til neste. Siden har jeg kjøpt alle bøkene og glede meg nå til å kjøpe den siste, nr 55.
  Den beste serien hittil jeg har lest.
  Vennlig hilsen Inghild

 11. Annette Høyer-Stenersen
  04. sept 2012 kl. 17:36

  Jeg fikk «Gullnålen» som gratiseksemplar sammen med en pakke fra ellos eller h&m. Leste aldri bøker, synes det bare var kjedelig. Men når jeg mottok denne, så leste jeg bak om handlingen i boken, og synes den hørtes spennende ut. Så jeg begynte å lese, og etter få kapitler var jeg «solgt». Kunne ikke vente til bok nr 2 kom, og lånte flere bokserier som Frid hadde skrevet. Leste ut «Ingebjørg Olavsdatter» på rekordtid, og var stadig «sulten» på mer. Etter å ha lest alle bøkene jeg kunne få tak i fra Frid, begynte jeg å lese andres serier også, for å få dekket leselysten min. Det meste jeg har vært oppe i, i antall leste serier samtidig, er 22. Mange serier jeg liker veldig godt, men favoritten min vil alltid være «Sønnavind»! <3 Gratulerer Frid med 5 millioner solgte! Vel fortjent! Og gratulerer med dagen til norges beste serieforfatter! @-}–

 12. eva karlsen
  04. sept 2012 kl. 17:13

  Hei !! Jeg var i mitt hjem i utkanten av Hønefoss , og ble anbefalt serien Sønnavind av en venninne . Jeg syntes det var en gripende fortelling ….men ikke så overrasket over forholda …jeg er født i 39 ….. !!! Men jeg ble hekta på å vite mere om Elise og familien hennes . Nå leser jeg nr. 55 som er den siste .. Synd det er så lenge mellom hver bok , men flott at det skrives ett resymè . SERIEN ER DEN BESTE JEG HAR LEST !!!! Venlig hilsen Eva :-)

Legg til kommentar

Copyright © Norske Serier 2013
Levert av Rait